Ana Sayfa
Vize Evrakları
Vize Danışmanlık
Bize Ulaşın
isviçre vizesi | Vize evrakları

Turistik Vize / Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyahat tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!) 2- Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

Yeni çekilmiş Arka fonu beyaz 2 adet Biometrik resim

Şirket antetli kağıdına-kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış isviçre Başkonsolosluğuna  hitaben  yazılmış vize talep dilekçesi

Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

Faaliyet Belgesi  Fotokopisi !! (Tic. veya  San.Odası - son 3 ay tarihli)

Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)

Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

Banka hesap cüzdan fotokopileri (güncel tarihli -hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) 

Tapu fotokopileri (var ise)

Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

Evli olanlardan  Evlenme cüzdanı  fotokopisi  yada  Nüfus dairesinden alınmış Nüfus kayıt örneği  istenmektedir!

Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini gösteren sayfaları  (yani 5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa'nın fotokopilerini görmek istemektedir!!

Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

 

Turistik Vize / SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

Pasaport (Pasaport  sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyahat tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması  gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

Yeni çekilmiş Arka fonu beyaz 2 adet  Biometrik resim

Şirket antetli kağıdına-kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış isviçre Başkonsolosluğuna  hitaben  yazılmış vize talep dilekçesi

Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)

Faaliyet Belgesi  Fotokopisi !! (Tic. veya  San.Odası - son 3 ay tarihli)

Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)

Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi

SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı  işyerinden eski SSK işe giriş bildirgesini temin etmelidir)

Maaş Bordrosu (son 3 ay)

SSK' lı  Hizmet Dökümü 

Banka hesap cüzdan fotokopileri (güncel tarihli -hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)   13- Tapu fotokopileri (var ise)

Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

Evli olanlardan  Evlenme cüzdanı  fotokopisi  yada  Nüfus dairesinden alınmış Nüfus kayıt örneği  istenmektedir!!

Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa'nın fotokopilerini görmek istemektedir!!

Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

 

Turistik Vize / Esnaf ve Sanatkarlar ile Serbest Meslek Sahipleri

Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyahat tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

Vize Başvuru Formu  ( Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

Yeni çekilmiş Arka fonu beyaz 2 adet  Biometrik resim

Firma antetli kağıdına-kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış isviçre Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

Firma sahibinin  imza Beyannamesi  fotokopisi

Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu meslek odasından -son 3 ay tarihli)

Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi (Var ise)

Banka hesap cüzdan fotokopileri  (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

Tapu fotokopileri (var ise)

Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

Evli olanlardan  Evlenme cüzdanı  fotokopisi  yada  Nüfus dairesinden alınmış Nüfus kayıt örneği  istenmektedir!!

Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa'nın fotokopilerini görmek istemektedir!!

Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

 

Turistik Vize / Avukatlar-Doktorlar-Eczacılar-Diş Hekimleri-Mühendisler

Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyahat tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

Yeni çekilmiş Arka fonu beyaz 2 adet Biometrik resim

Firma antetli kağıdına-kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış isçivre Başkonsolosluğuna  hitaben  yazılmış vize talep dilekçesi

imza Beyannamesi fotokopisi (Şirket ise imza sirküleri)                                         

Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu meslek  odasından ve son 3 ay tarihli)
 
    AVUKATLAR - BARO’DAN
    DOKTORLAR - TABiPLER ODASINDAN
    ECZACILAR - ECZACILAR ODASINDAN
    DiŞ HEKiMLERi - DiŞ HEKiMLERi ODASINDAN
    MiM. VE MÜHENDiSLER - MiM. VE MÜH.ODASINDAN  faaliyet belgesi almalıdırlar.
 
Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)

Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi (Şirket ise)

Banka hesap cüzdan fotokopileri  (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

Tapu fotokopileri (var ise)

Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

Evli olanlardan  Evlenme cüzdanı  fotokopisi  yada  Nüfus dairesinden alınmış Nüfus kayıt örneği  istenmektedir!!

Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış  diğer Geçerlilik sürelerini gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa'nın fotokopilerini görmek istemektedir!!

Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

 

Turistik Vize / Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyahat tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

Vize Başvuru Formu  ( Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

Yeni çekilmiş Arka fonu beyaz 2 adet  Biometrik resim

isviçre Başkonsolosluğuna hitaben  yazılmış vize talep dilekçesi

Bağlı bulunduğu makamdan görev yazısı

Resmi kurum görev kimlik kartının önlü-arkalı  fotokopisi

Maaş bordrosu (Son 3 ay)

Banka hesap cüzdan fotokopileri (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

Tapu fotokopileri (var ise)

Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

Evli olanlardan  Evlenme cüzdanı  fotokopisi yada Nüfus dairesinden alınmış Nüfus kayıt örneği  istenmektedir!!                              

Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa'nın fotokopilerini görmek istemektedir!! 13- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

 

Turistik Vize / Emekliler

Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyahat tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

Vize Başvuru Formu ( Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

Yeni çekilmiş Arka fonu beyaz 2 adet Biometrik resim

isviçre Başkonsolosluğuna hitaben  yazılmış vize talep dilekçesi

Emeklilik cüzdanının veya kartının  fotokopisi

Emeklilik maaşı aldığı banka kartı ve/veya banka cüzdanının fotokopisi (Aldığı net maaş miktarını gösteriyor olmalı)

Banka hesap cüzdan fotokopileri (güncel tarihli -hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

Tapu fotokopileri (var ise)

Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

Evli olanlardan  Evlenme cüzdanı  fotokopisi  yada  Nüfus dairesinden alınmış Nüfus kayıt örneği  istenmektedir!!                                 

Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik  sürelerini gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa'nın fotokopilerini  görmek  istemektedir!! 12- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

 

Turistik Vize / Ev Hanımları

Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyahat tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması  gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar'' ile ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize basılmamaktadır!!)

Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

Yeni çekilmiş Arka fonu beyaz 2 adet Biometrik resim

Tüm masrafların eşi tarafından karşılanacağını belirten isviçre Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi

Eşine  ait iş evrakları

Banka hesap cüzdan fotokopileri (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

Tapu fotokopileri (var ise)

Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

Evli olanlardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi yada Nüfus dairesinden alınmış Nüfus kayıt örneği  istenmektedir!!                                 

Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini gösteren sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası olan 60. sayfa'nın fotokopilerini görmek istemektedir!!

Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu  

 

Turistik Vize / Öğrenciler

Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış - Temdit süresi seyahat tarihinden itibaren en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)

Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır)

Yeni çekilmiş Arka fonu beyaz 2 adet  Biometrik resim

Ebeveynler tarafından  isviçre Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi 

Yeni tarihli  Öğrenci Belgesi (Orjinal)

Muvafakatname ; Konsolosluk tek başına yada Anne-babadan herhangi birisi ile seyahat edecek 0-18 arası çocuklar için,  noter onaylı  muvafakatname istemektedir.

Banka hesap cüzdan fotokopileri  (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)  

Tapu fotokopileri (var ise)

Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)                                 

Konsolosluk pasaportunuzun 1-2-3- 4. ile var ise uzatılmış diğer Geçerlilik sürelerini gösteren  sayfaları  (yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) ve son kimlik sayfası  olan 60. sayfa'nın fotokopilerini görmek istemektedir!! 11- Konfirmeli otel ve uçak rezervasyonu

Not: Var ise anne ve babanın Pasaportlarındaki geçerli vize fotokopilerini eklemeniz sizin için referans olacaktır!!

Copyright © 2017- isvicrevizesi.info